Artículo Clicara.cat sobre Convénzeme.

 

Una veïna de Parets entrevistada a Telecinco per Mercedes Milà

María Giménez va recomanar el llibre ‘Reinventarse’, que la va fer canviar de vida

Per Redactor |

 

María Giménez Luján és veïna de Parets del Vallès, té 51 anys, i ha estat entrevistada en el programa ‘Convénzeme’, conduït per la reconeguda presentadora de televisió Mercedes Milà, que s’emet a Telecinco i a Be Mad. L’espai convida persones que recomanen un llibre i expliquen com els va influir la lectura en la seva vida personal. La María va recomanar el llibre ‘Reinventarse’, de Mario Alonso Puig, que la va ajudar a fer un canvi radical en la seva vida.

La paretana tenia una bona feina i gaudia d’una bona situació en general, fins que una reestructuració empresarial va fer que es topés amb un nou cap que no la valorava. Aquesta situació d’estrès laboral va fer que decidís marxar de vacances. En un dels dies de descans, va explicar al seu marit que volia canviar de vida i, aquella mateixa nit, durant un passeig, va trobar una parada amb llibres on va veure una portada que titulava ‘Reinventarse, tu segunda oportunidad’, el que va interpretar com un senyal. El va comprar, el va llegir, i va decidir formar-se en Chi Kung, tècniques relacionades amb la medicina xinesa tradicional, que és al que es dedica professionalment en l’actualitat. Mercedes Milà va quedar sorpresa en escoltar la història i va respondre que «hi ha gent que diu que aquestes coses són ximpleries, però com vols que sigui una ximpleria!».

Per a María Giménez, l’experiència d’assistir al programa ha estat molt positiva i li ha agradat molt conèixer Mercedes Milà, de qui ha dit que «és meravellosa i molt professional».

Des de l’emissió de ‘Convénzeme’, que va acabar entrevistant també al seu marit, el vídeo s’ha compartit més de 140 vegades a les xarxes socials, el que ha fet que desenes de persones hagin contactat amb la María per explicar-li que es troben en situacions similars i per preguntar-li per la seva vivència.

Anuncio publicitario

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s